Nataša Tič Ralijan po tragediji prvič v javnosti

Nataša Tič Ralijan po tragediji prvič v javnosti (foto: Kim Shine) Kim Shine
Vir: Nova
4. 9. 2017

Odlična slovenska igralka Nataša Tič Ralijan, ki ji v življenju v zadnjih letih in sploh mesecih ni bilo postlano z rožicami, je pred novimi gledališkimi izzivi.

Zgledališko prijateljico Mojco Partljič je na plaži Valdoltra s svojo odrsko živahnostjo, ki je po videnem njen pravi in edinstveni vir življenjske energije, pred dnevi prevzela prav vse.

V Ankaranu to poletje poteka odlično pripravljena prireditev Poletje v Ankaranu, kjer je poskrbljeno za vse generacije, saj so večeri v prav posebni in sanjski naravni kulisi obarvani z nepozabnimi nastopi – kulturnimi, glasbenimi in igralskimi. Tokrat je Nataša skupaj z igralko Mojco Partljič popolnoma prevzela številno občinstvo s komedijo odnosov Maoštjačuj oz. primorsko-štajersko odrsko veselico.

Igralki sta s pristnima narečnima melodijama, celo trgovino oblek, lasuljarno ter številnimi komičnimi liki iz našega življenjskega vsakdana nazorno in nadvse pristno predstavili komedijo odnosov, a z nežno distanco v objemu lepih misli. Ni kaj, igralki sta dokazali, da sta res edinstveni na svojem področju, saj jima je občinstvo namenilo huronski aplavz ter izkazalo navdušenje nad njunim skupnim delom. Mi smo seveda ob koncu zaprosili, da nam igralki skupaj razkrijeta nekaj besed o poletnem večeru v Ankaranu, ki še dolgo ne bo šel v pozabo. "Nepozaben ambient, nepozabno in krasno občinstvo. Naj posluh za kulturo še naprej bogati ta prostor. Hvala vsem, da je lahko najin komedijantski prispevek dobil tako enkratno priložnost. Hura za festival! Nataša in Mojca."

Kot zanimivost na koncu razkrivamo, da sta igralki ob vseh obveznostih zelo dejavni tudi ob koncu poletja, saj se intenzivno pripravljata na premiero otroške predstave Matilda, ki bo svoj krst v septembru doživela v kulturnem hramu Gledališča Koper.

Ob strani ji stoji prijatelj

Po do danes še v javnosti nerazjasnjeni smrti in okoliščinah uboja igralca Gašperja Tiča v mesecu juniju v Ljubljani so se v številnih medijih pojavila številna vprašanja in govorice. Nataša se je od vsega distancirala, zaprla pred javnostjo in tragični dogodek preboleva v krogu svojih najbližjih, v javnosti pa se vse do zdaj ni pojavila. Njena glavna skrb je zdaj zagotovo, kako bo poskrbela za sinova, saj je Gašper, kljub ločitvi od Nataše, skozi vsa leta izdatno finančno pomagal družini.

Iz gledaliških virov je v medije prišla vest, da naj bi si Ralijanova po ločitvi od Gašperja vendarle lepo uredila življenje ter začela povsem novo življenjsko pot. Sorodno dušo, prijatelja, ki ji je ob teh težkih trenutkih stal ob strani, naj bi tako našla v nemškem duhovnem učitelju, s katerim naj bi postala dobra prijatelja. Ali gre zgolj za medijske govorice ali resnico, pa nam ni uspelo izvedeti, saj se je Nataša po junijskem tragičnem dogodku zavila v popoln molk in izjav o svoji zasebnosti ter zasebnem življenju ne daje.

Alojz Petrovčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri