Nataša Tič Ralijan se je odločila, da tega ne bo skrivala in tukaj je fotografija

Nataša Tič Ralijan (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
13. 3. 2023

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila od nekdaj zvesta sama sebi in tako je tudi zdaj, ko kaže podobo, ki ji jo mnogi zavidajo.

Naša znana igralka Nataša Tič Ralijan se je odločila, da se ne bo barvala in da bo ostala zvesta sama sebi in podobi, ki ji jo je dala mati narava.

V svojih gledaliških vlogah tako nastopa s sivimi lasmi in mnogim je takšna noro všeč, predvsem pa s svojo potezo mnoge navdušuje in navdihuje in ji opogumlja, da ji sledijo.

"Že vse odkar je dobila prve sive lase, jih ponosno nosi in jih ne skriva z barvnimi prelivi. To sovpada tudi z njenim zdravim načinom življenja, saj vase in nase ne želi vnašati ničesar, kar bi ji lahko škodovalo," so zapisali v reviji Lady in ne bi se mogli bolj strinjati z njo.

Vsekakor je prava lepotica, sivi lasje pa ji zelo lepo pristajajo in prav gotovo bi bilo škoda, da bi jih barvala, saj je videti zelo prikupno.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.