Natka Geržina se je o poročni obleki posvetovala s svojim bodočim možem

Natka Geržina se je o poročni obleki posvetovala s svojim bodočim možem (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
11. 3. 2018

Plesna koreografinja in učiteljica Natka Geržina je s partnerjem Zvonetom, članom skupine Kingston, skupaj že vrsto let, imata pa tudi sinova Luko in Nika.

Ta sta ju pred kratkim pospremila pri pomembnem dogodku. Natka in Zvone sta se namreč odločila, da si bosta obljubila večno zvestobo, in sicer na rajskem sončnem otoku Boracay. Ni skrivnost, da družinica že vrsto let uživa v potovanjih, na Filipinih pa so našli kraj, kjer je potekala poroka.

Natka je pred odhodom na Filipine obiskala poročni salon Poročna Kamrica v Hajdini pri Ptuju, kjer si je izbrala obleko. "Darja iz Poročne Kamrice je prisluhnila mojim željam in mi že na prvi pokušnji oblek našla dve, v katerih bi preživela svoj dan," je povedala Natka, ki ni mogla skrivati presenečenja, zato se je za obleko odločila po posvetovanju z Zvonetom. "Pri nas smo glede tega precej netradicionalni, (smeh) zato sem si želela, da je Zvone tudi ob tem trenutku izbire z menoj. To ni bila klasična poroka, ampak drugačna, tako kot smo drugačni tudi mi," je še v šali dodala Natka.

Foto: Osebni arhiv, MIMA

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story6/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 6/2018

Story 6/2018, od 01. 03. 2018