Duo Vanillaz navdušuje azijsko občinstvo!

&quot;Azijci resnično <br />čutijo najino glasbo <br />in zelo rada se <br />druživa z njimi.&quot; (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
19. 6. 2019

Slovensko-hrvaški DJ dvojec Vanillaz neutrudno nadaljuje svoj nadvse uspešni pohod na azijski trg. Duo, ki ga sestavljata Miha Pajk in Marko Bucić, uspešno nastopa, hkrati pa je pred kratkim svoji zbirki hitov dodal še enega.

Skladba Gold, ki je izšla pod okriljem največje dance založbe Ultra Records, je samo v treh dneh od izida dosegla 100.000 ogledov videospota na YouTubu, prav tako pa je ogromen uspeh in odličen odziv požela tudi na kitajski aplikaciji Tik Tok.

vanillaz

Dvojec je trenutno na azijski turneji, kjer bo obiskal deset držav, med drugim Kitajsko, Korejo, Singapur in Tajvan. "Azijci resnično čutijo najino glasbo in zelo rada se druživa z njimi. To je čudovita izkušnja in vsak dan se naučiva toliko novega. Zanimivo je spoznavati drugačne kulture. Vsako mesto ima drugačne vibracije. Spoznavava toliko ljudi in uživava v druženju z njimi ter se čutiva zelo blagoslovljena, da imava to priložnost," z navdušenjem pripovedujeta Miha in Marko.

Poletja slovensko-hrvaška DJ-naveza ne bi mogla začeti lepše. Minuli konec tedna sta se namreč najprej predstavila na osrednjem odru festivala Ultra Korea, nato pa še na osrednjem odru Ultre v Singapurju. Gre za največja elektronska dance festivala v Aziji, duo pa je imel čast nastopiti na istem odru kot Martin Garrix, DJ Snake, Swedish House Mafia, Zedd, Axwell in Skrillex. Gre za zgodovinski trenutek, saj gre za prva vzhodnoevropska didžeja, ki sta imela možnost zabavati občinstvo na največjih elektronskih festivalih v Aziji.

Besedilo: Nika Arsovski