Navijajte za slovenske košarkarje skupaj s Hervisovimi Zvezdami pod košem

4. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Med 4. in 22. septembrom bodo gledalce košarkarskih tekem EuroBasketa 2013 na Šport TV razveseljevale Hervisove kratke oddaje z naslovom Zvezde pod košem, v katerih se bodo znane osebnosti iz sveta športa in glasbe na zabaven način preizkušale v metanju na koš in drugih košarkarskih veščinah.

V 5- do 6-minutnih oddajah, ki so nastale v sodelovanju Hervisa in Šport TV-ja, se bodo Ivica Kostelić, Zlatko, Grega Skočir, Peter Mankoč, Nina Pušlar, Mitja Dragšič ter kandidatka za Miss športa Tina Baštašič in drugi sodelujoči preizkušali v košarkarskem znanju. Gledalci si bodo lahko prispevke na Šport TV-ju ogledali vsak dan med prenosi tekem. Napovednik oddaje Zvezde pod košem si je mogoče ogledati tukaj.

V Sloveniji se začenja ena izmed največjih športnih prireditev pri nas, 38. evropsko prvenstvo v košarki EuroBasket 2013. Na prvenstvu bo sodelovalo 24 reprezentanc, organizatorji pa pričakujejo okoli 30.000 navijačev iz vse Evrope. Hervis v času prvenstva kupcem nudi pester nabor navijaških izdelkov, kot so majice, nahrbtniki, žoge idr. Več informacij na njihovi spletni strani>>>.