Ne bodo opravili tedenske naloge? Kriva je Dominika!

Ne bodo opravili tedenske naloge? Kriva je Dominika! (foto: Planet TV) Planet TV
19. 11. 2015

Prišel je dan, ko bosta na posestvo prišla mentorja in ko bo padla odločitev ali je tedenska naloga opravljena. Dominika je takoj pa nastopu svojega mandata povedala, da bo storila vse, da naloga ne bo opravljena, s čimer želi doseči, da bo tekmovalce doletelo še hujše pomanjkanje, kar bo zaostrilo odnose med njimi. Je uspelo njej ali je uspelo njim?

Mentorja sta prišla na posestvo, da bi pogledala, kako so tekmovalci opravili s tedensko nalogo. Najprej sta se lotila degustacije in ocenila, da so klobase dobre, a med izdelki ni bilo tunke. Zanimalo ju je tudi, kje je sušilnica. Dominika dan prej namreč s tržnice ni prinesla nujno potrebne mreže in zato tega niso mogli narediti. Dominika se je začela izgovarjati, da tega dela naloge ni slišala oziroma ga je narobe razumela. Franca je s tem močno razhudila in zato ji je povedal nekaj krepkih.

Še nekaj cvetk s kmetije:

  • Fantje so si igro Človek ne jezi se začinili na prav poseben način. Poraženec mora namreč pojesti 2 čilija, ki sta peklensko vroča. Najprej so se fantje malce obotavljali, ali ni kazen morda malce prehuda, potem pa so le sklenili, da bodo to vseeno storili. Faki, ki je čilije že prej poizkusil je povedal, da sta čilija zelo pekoča in da ga je strah poraza. Na koncu pa je kazen doletela Nika, ki je občutil vso moč rdečih čilijev in kar nekaj časa je potreboval, da je prišel k sebi.

Več o tem pa v priloženih videih in v nocojšnji oddaji Kmetija: Nov začetek na Planet TV.

Kje je sušilnica?

Kdo je kradel klobase?

Faki!