Ne boste verjeli, kaj vse lahko za zajtrk poje voditelj Marko Potrč

Ne boste verjeli, kaj vse lahko za zajtrk poje voditelj Marko Potrč (foto: profimedia) profimedia
22. 3. 2018

Marko Potrč, ki v novi sezoni vodi šov The Biggest Loser Slovenija, ima posebne prehranjevalne navade. Nikoli pa verjetno ne bi uganili, kaj vse poje že za zajtrk.

Že od nekdaj velja pravilo, da naj bo zajtrk kraljevski in da ga nikakor ne gre preskočiti. Marko Potrč se tega še kako zaveda in ga nikoli ne preskoči, za zajtrk vedno najde čas.

Verjetno pa si ne bi mislili kaj vse poje zajtrk. Za zajtrk poje kar pet celih jajc in še dva beljaka, brokoli, cvetačo, piščanca, včasih lososa spet drugič tuno. "Večinoma za zajtrk, tako sem se navadil, ne vključim ogljikovih hidratov," je za siol.net dejal Marko, ki na njegovo veliko srečo ni ljubitelj sladkarij, edino čemur se ne more upreti je prekmurska gibanica, ki jo zares obožuje.

Tudi za kosilo si rad privošči kos mesa, zelenjavo in krompir, za večerjo pa najraje poseže po govedini. "Kakšen dober uležan ali pa suho zorjen kos govedine. Zraven zelenjava z žara, sveža paprika, spet brokoli, cvetača. Včasih dodam še malo riža," je dejal v pogovoru za siol.net.

Kljub natrpanemu urniku pa si skoraj vsak dan vzame vsaj dve uri časa za telovadbo, saj se brez gibanja enostavno ne počuti dobro.

Priporočamo