Ne boste verjeli, kdo bo nastopil v šovu Slovenija ima talent

17. 10. 2023
Deli
Ne boste verjeli, kdo bo nastopil v šovu Slovenija ima talent (foto: POP TV/ Posnetek zaslona)
POP TV/ Posnetek zaslona

V naslednjo oddajo šova Slovenija ima talent na veliko presenečenje prihaja ta zelo znani slovenski obraz. 

Ustvarjalci šova Slovenija ima talent so razveselili gledalce resničnostnih šovov, prihaja namreč že znani obraz, za katerega mnogi navijajo v letošnjem šovu Kmetija. Franc Rajšp že v Kmetiji kaže, da je velik zabavljač, da zelo rad zapoje, je pa tudi edini, ki se letos spozna na krave in si jih upa pomolsti.

Se še spomnite Ane iz TV Dober dan? Takole lepo hčerko ima igralka danes!

Franc prihaja iz Spodnje Velke, doma je na kmetiji, zelo rad pa tudi zapoje in zabava vse okrog sebe. Da bo nastopil v naslednji oddajo Talentov, so ustvarjalci že razkrili. Na družbeno omrežje so objavili posnetek, s katerim so prikazali, kako se Franc predstavi žirantom. "Sem Franc Rajšp, prihajam iz Spodnje Velke, star sem 25 let," bo dejal, žirant Lado Bizovičar pa se bo pohecal v svojem tonu: "Spodnja Velka je moj najljubši kraj v Sloveniji."

POP TV/ Posnetek zaslona

Franc pa go vprašal, če sploh ve, kje je to. "Seveda vem! Kdo ne ve," bo odgovoril Bizovičar, nato pa bo vprašal Franca, s čim se ukvarja v zasebnem življenju. »Rad pojem,« bo povedal Franc, na vprašanje Bizovičarja, kaj to pomeni in ali poje samo v kopalnici ali tudi kje drugje, bo odgovoril: "Tudi, sem doma na kmetiji, v štali. To je taka akustika, ko zapojem, to se sliši!"

Ota Širca Roš med vodenjem na POP TV pokazala tako visok razporek, da so vsi lahko gledali njene čudovite noge

Na vprašanje Bizovičarja, če je kdaj dobil kak aplavz, pa bo odgovoril: "Mu!" Kolikor je razvidno iz posnetka, ki so ga ustvarjalci šova že objavili na družbenih omrežjih, Franc ne bo nastopal sam. njihova točka bo na noge spravila Ano Klašnja in Andreja Škufco, ki bosta zaplesala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

bbb

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu