Ne boste verjeli, s kom se je včasih dobivala Jasna Kuljaj, ki danes to pove iskreno in brez težav

Ne boste verjeli, s kom se je včasih dobivala Jasna Kuljaj, ki danes to pove iskreno in brez težav (foto: Planet TV) Planet TV
4. 3. 2021

Oddaja z naslovom Kdo si ti?, ki jo lahko spremljamo na Planet TV-ju, je zabavna zaradi zvezdniških ekip in nastopajočih, gledalci pa so naravnost navduššeni

Zvezdniki v oddaji marsikaj razkrijejo, tako je bilo tudi v zadnji oddaji, ko je Jasna Kuljaj brez zadržkov povedala, da se je nekoč dobila z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem.

In kaj je botrovalo tej njeni izjavi? Vezala se je na nastop. Jasna je dejala, da se pod masko modre pošasti skriva oseba, ki ima res nogometne noge. No, sama bo že vedela, saj je njen partner Sašo Lalović nogometaš, z njim ima tudi hčerkico. Rekla pa je, da je bil kdo tudi še pred njim.

Nato je razkrila, da je bila okrog leta 2000, pred več kot 20 leti, na zmenku z nogometašem Cimirotičem. Nekega večera sta se družila, takrat pa ji je bila najpomembnejša strast, ne pa to, da moški zna kuhati. Drugih podrobnosti ni razkrila, kar je tudi prav - vsak pove toliko, kot je sam pripravljen povedati, kajne?

Nič čudnega ni, da gledalci komaj čakajo na naslednjo oddajo in nova, zabavna presenečenja, ki jih brez dvoma ne bo manjkalo.

Priporočamo