Ne zamudite otvoritve Cineplexxa!

14. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

18 in 19. maja Cineplexx, eden izmed vodilnih kinematografov v Evropi na področju digitalizacije slike, zvoka in 3D tehnologije, za vse filmoljube pripravlja cenejše kino vstopnice.

Cineplexx obljublja, da bo s prenovo vdihnil novo življenje kinematografom, hkrati pa v nas prebudil že morda pozabljene občutke. Kot nekoč, ko smo se še polni pričakovanja odpravili v kino.

Poleg najmodernejše tehnologije, bo Cineplexx svoje obiskovalce razvajal tudi s prijateljskim druženjem, z zabavo in sprostitvijo, ter z nepozabnimi dogodki, ki bodo ukrojeni po meri vsakega obiskovalca in bodo prava sladica za še tako različne ali zahtevne okuse.

Cineplexxova doživetja boste našli v nakupovalnih centrih Planet Tuš (Koper, Novo mesto, Maribor, Celje), kjer bo ta konec tedna potekala tudi otvoritvena akcija, saj bo za vse filme vstopnica stala le 3 evre (razen za film Hitri in drzini 6), poseben popcorn meni pa samo 1 evro.

V soboto, 18. maja, ob 20 uri si lahko v vseh Cineplexxovih kinematografih med prvimi ogledate ekskluzivno predpremiero filma Hitri in drzni 6 (The fast and the furious 6).

Cineplexxovci tudi v prihodnosti obljubljajo presenečenja, zato vas vabijo, da jih spremljajte na njihovi spletni strani www.cineplexx.si (ali na Facebooku), kjer boste med drugim dobili tudi odgovor na vprašanje, kaj v njihovih oglasih počne priljubljeni igralec Jurij Zrnec.

Priporočamo