Neee, Darja Zgonc zdaj povedala svojo resnico o delu in stresu na POP TV, tega nismo pričakovali!

9. 7. 2024
Deli
Neee, Darja Zgonc zdaj povedala svojo resnico o delu in stresu na POP TV, tega nismo pričakovali! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Zdi se, da Darja Zgonc enostavno ne more brez dela na televiziji.

Voditeljica Darja Zgonc, ki vodi oddajo 24ur na POP TV, je pri gledalcih že vrsto let izjemno priljubljena in številni so jo pred časom močno pogrešali, ko je zaradi bolečin v križu za nekaj tednov odšla na bolniško, mnogi pa so komaj čakali, da se bo vrnila. Darja ne skriva, da je delo pred kamerami zahtevno, a se ga po vrsto letih še vedno izjemno veseli. "Delo na televiziji mi je dalo in mi še vedno daje veliko profesionalnega zadovoljstva, prineslo mi je ogromno novih ljudi, preskokov v različne svetove, pa tudi veliko adrenalina in ustvarjalnega stresa," je povedala za revijo Lady.

Darji pa tudi doma ne uspeva najbolje, da bi se povsem odklopila in še vedno rada pogleda druge informativne programe. "Doma se poskušam zavestno odklopiti, a mi ne uspeva vedno – saj veste, profesionalna deformacija," je iskreno povedala.

"Rada preskakujem med informativnimi kanali, posebna zgodba pa je šport, prenosi velikih tekem v živo so skorajda obvezni, saj dajo občutek kot da si tudi sam na prizorišču tekme," je še dodala Darja, ki je tudi sicer velika športna navdušenka, saj je nekoč trenirala gimnastiko, atletiko, namiz­ni tenis in rokomet

"Zdi se mi, da ima večina bivših športnikov dobre delovne navade in razvito samodisciplino, kar se pozna pri študiju in pozneje pri delu. Po svoje sem hvaležna, da sem se že v mladosti toliko ukvarjala s športom, saj mi je 'zlezel pod kožo'. Še danes si težko predstavljam dan brez gibanja, ne da bi šla ven, vsak tak dan, ki jih k sreči ni veliko, se mi zdi skorajda izgubljen. Gibanje je moj ventil, sprostitev in hkrati način polnjenja baterij," je že pred časom povedala za revijo Jana.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave