Neee, Jana Morelj o svojem sanjskem moškem zdaj govori takole in mnogi so to že vedeli!

11. 7. 2024
Deli
Neee, Jana Morelj o svojem sanjskem moškem zdaj govori takole in mnogi so to že vedeli! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Voditeljica Jana Morelj ne skriva, da danes ljubi povsem drugačen tip moških.

Voditeljica Jana Morelj se je že pred časom razšla s svojim srčnim izbrancem, s katerim imata skupaj hčerko Mio, ki je vsak dan večja lepotica in mnogi so že danes navdušeni nad njenimi dolgimi lasmi, ki ji segajo skoraj do pasu. Vsekakor se zdi, da je močne lase podedovala po svoji lepi mami. Jasna nikoli ni kaj veliko govorila o koncu svojega razmerja z Markom Žumerjem, med vrsticami je pred časom povedala zgolj to, da nista več skupaj. Seveda pa vse zanima ljubezenski status naše lepe voditeljice in kakšni moški so ji danes všeč. "Po eni strani ti grejo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapvet, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko," je Jana pred časom povedala v podkastu Tisti dnevi v mesecu.

Seveda bi danes verjetno iskala drugačnega moškega, kot ga je recimo pred 20 let in danes ima jasno vizijo, kakšnega partnerja si želi imeti ob sebi. "Zdaj bi čisto drugačnega kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Ful enih stvari se reši s smehom. Da me, če sem jaz čisto ra*******a, zna spravit v smeh," je bila iskrena.

In mnoge zdaj seveda zanima, če je Jana morda že takrat opisovala svojega novega izbranca, Marka Vidmarja, s katerim sta že nekaj časa par in s katerim sta bila nedavno skupaj v Dolomitih in zdi se, da pišeta zares lepo ljubezensko pravljico. No, vse se zdi, da imata kar nekaj skupnih interesov, oba namreč zelo rada kolesarita in prosti čas preživljata v naravi in zdi se, da jima je skupaj zares lepo in da vsak prosti trenutek izkoristita za skupno druženje.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!