Neee, Mirjam Poterbin smo našli v objemu bivšega moža te slavne hollywoodske igralke, videti sta sanjsko

24. 6. 2024
Deli
Neee, Mirjam Poterbin smo našli v objemu bivšega moža te slavne hollywoodske igralke, videti sta sanjsko (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Mirjam Poterbin ne skriva, da košarko obožuje in da dobro pozna številne košarkarske zvezdnike.

Mama košarkarskega asa Luke Dončića, Mirjam Poterbin, se lahko pohvali, da se je od sedaj znašla že v zares imenitni družbi. Mirjam se je tako pred časom pohvalila s fotografijo, ki bi ji jo mnogi košarkarski navdušenci še kako zavidali. Znašla se je namreč v objemu bivšega moža hollywoodske igralke Eve Longorie, postavnega Tonyja Parkerja. Tony ni skrival, da mu laska družba takšne lepotice, videti pa je bilo, da tudi Mirjam ni ravnodušna ob nekdanjem vrhunskem športniku.

Mirjam je sicer nedavno slavila 50. rojstni dan in mnogi so bili ob tej številki kar začudeni, saj je videti veliko mlajša in le redki bi uganili, koliko je v resnici stara. Ni skrivnost, da je Mirjam vedno zelo pazila na svojo postavo in podobo in tako že leta ostaja zelo mladostna. 50. rojstni dan je praznovala tam, kjer zadnja leta preživlja večino časa in sicer v Dallasu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirjam Poterbin (@mirjampoterbin)

Mirjam je bila na začetku kariere svojega sina Luke Dončića izjemno vpeta v njegovo življenje, skrbelo jo je za vsak njegov korak, po ločitvi pa se mu je še bolj posvetila, saj je želela, da bi bila ta izkušnja zanj kar čim manj boleča in zdi se, da je danes pomirjena, saj je naredila odlično delo in zdi se, da na svojega sina ne bi mogla biti bolj ponosna.

"Po izkušnjah ločena mama pogosto nevede še bolj usmeri vso svojo ljubezen na otroka, saj ima občutek dolžnosti, ker ve, da mu nekaj v družini manjka. (Pokima.) To je res. Potem se vprašaš, ali je lahko ljubezni kdaj preveč. Ko je šel Luka pri trinajstih in pol v Madrid, sem bila prisiljena doživeti eno najboljših in hkrati najbolj krutih, težkih preizkušenj. Pol leta sem vsak dan jokala kot dež. Ko danes pogledam nazaj, ne vem, ali bi lahko šla še enkrat čez nekaj takšnega. Ni me skrbelo, kako bo s košarko, zanimalo me je le to, kako se počuti, ali je zadovoljen. Na začetku, ko sem videla, da je tudi sam občutil tesnobo in mu ni bilo lahko pri srcu, me je to tako zelo bolelo, da vam ne znam opisati. Da znoriš! Prvi trije dnevi, ko sem ga prvič pustila samega v Španiji, nato pa sem se vrnila k njemu, so se mi zdeli tako dolgi, kot bi bila doma pol leta. Po približno šestih mesecih, ko se je naučil jezika, je vse postalo lažje in tudi sama sem se pomirila," je pred časom za Onaplus povedala Mirjam, ki je danes povsem pomirjena, saj se njen sin odlično znašel tako čez lužo v ligi NBA, kakor tudi doma in v reprezentanci, njegovo ime pa se je že davno zapisalo v zgodovino slovenskega športa.

Preberite še:

Ta znani Slovenec že leta greje posteljo voditeljici Darji Zgonc in takole sta videti skupaj