Neee, Ota Širca Roš razkrila, kaj sta ji naredila Tanja Ribič in Đuro, ko so ugasnile kamere

Neee, Ota Širca Roš razkrila, kaj sta ji naredila Tanja Ribič in Đuro, ko so ugasnile kamere (foto: POP TV) POP TV
16. 3. 2023

Voditeljica Ota Širca Roš ne skriva, da je imela od nekdaj rada dobre zabave in eno takšnih je doživela tudi pred časom.

Voditeljice POP IN Ota Širca Roš je nedavno razkrila, kdaj se je v življenju zares dobro zabavala in kdo vse je bil zraven.

Prav gotovo je bila to mala intimna zabava, ki se je povsem spontano zgodila na filmskem festivalu v Berlinu, ko sta ju s snemalcem Popteveja v svojo garderobo potegnila igralka Tanja Ribič in njen mož, režiser Branko Đurić Đuro.

Tam sta bila še Brad Pitt in njegova takratna žena Angelina Jolie, pa igralec Rade Šerbedžija in Ota priznava, da te zabave prav gotovo ne bo nikoli pozabila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Seveda je dodala, da žal ni mogla nič od tega posneti, a ji bo to za vedno ostalo v spominu, saj se takšnih stvari ne pozabi kar tako, prav gotovo pa so to zgodbe, ki jih bo lahko pripovedovala še svojim vnukom.

Vsekakor zabavni spomini, ki jih je v Otinem življenju še kar nekaj, saj je znano, da rada žurira in rada veliko potuje, zato ne dvomimo, da se je takšnih in drugačnih dogodivščin do zdaj nabralo že res veliko.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.