Neee, tako koščeno suha Severina še ni bila, te fotografije so res zgovorne

Neee, tako koščeno suha Severina še ni bila, te fotografije so res zgovorne (foto: Instagram/Severina) Instagram/Severina
17. 3. 2023

Glasbenica Severina je bila v tej črni obleki videti zares noro vitka in mnogim se zdi, da je celo previtka.

Pevka Severina je znana po svojem odličnem modnem okusu, ki ga rada pokaže vedno, ko je za to priložnost.

Tudi nedavno je bilo tako, ko je njena prijateljica praznovala rojstni dan, Severina pa je z veseljem poprijela za mikrofon in zabavala goste.

Vsekakor je bilo videti, da se je odlično zabavala, mnogi pa so seveda opazili, da v oprijeti črni obleki kaže zares neverjetno koščeno postavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Že res, da pevka vedno zelo pazi, kaj zaužije, a se je vseeno zdelo, da je v zadnjem času izgubila še nekaj kilogramov, saj tako vitka že dolgo ni bila. Še posebej zgovoren je bil njen goli pas, ki se je zdel prav noro shujšan in mnogim se je zdelo, da so morda skrbi v zadnjem času Severino še dodatno utrudile in ji vzele še kakšen kilogram ali dva.

No, nam se zdi, da je vedno zelo lepa, verjetno pa stres in sodna bitka za sina, ki traja že leta, vseeno občasno vzameta svoj davek.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.