Neee, tako lepo hčekro ima Alenka Bratušek in ta fotografija nas je pustila brez besed, res je čista kopija svoje mame

Neee, tako lepo hčekro ima Alenka Bratušek in ta fotografija nas je pustila brez besed, res je čista kopija svoje mame (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2023

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je nedavno pokazala, kako zelo je ponosna na svojo hčerko, mnogi pa so ostali osupli, ko so videli, kakšna lepotica je njena princeska.

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek občasno na svojih družabnih omrežjih pokaže tudi svojega sina in hčerko, nedavno je ponosno pokazala, da je njena velika princeska praznovala 29. rojstni dan in da je odrasla v pravo lepotico, za katero prav gotovo pogledujejo mnogi.

Nuši se je Alenka poklonila z lepim zapisom na Facebooku in s tem mnoge močno ganila. "Pred 29 leti je mojemu življenju dala nov smisel ... Vse najboljše pikica moja!" ji je mama Alenka sporočila ob njenem osebnem prazniku in tako pokazala, kako zelo lepa je njena hčerka danes in kako velika je že. 

Seveda so kaj hitro sledili komentarji tistih, ki so opazili, da sta si zelo podobni, kakor tudi tisti, ki so bili mnenja, da je lepoto podedovala po svoji mami Alenki. Alenka pa je ponosna tudi na svojega sina Oskarja, ki je sicer nogometni igralec in nekaj let mlajši od svoje lepe sestre, mama pa je na oba svoja sončka zelo navezana in komaj čaka, da lahko skupaj preživijo kakšno prosto urico ali dve.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?