Neee, takole je bila Tina Gaber videti pred 20 let, ta detajl so vsi opazili!

10. 7. 2024
Deli
Neee, takole je bila Tina Gaber videti pred 20 let, ta detajl so vsi opazili! (foto: Mediaspeed/Anže Krže)
Mediaspeed/Anže Krže

Tina Gaber se v vseh teh letih ni kaj veliko spremenila.

Partnerka predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber, je nedavno mnoge nemalo presenetila, ko je pokazala svojo naslovko revije Jana, ki je nastala pred 20 leti in na njej je bila Tina videti zares prikupno. Seveda pa je številno povsem osupnilo, da se Tina od takrat pa vse do danes ni nič kaj veliko spremenila, če sploh. Vsi so gledali le v njej obraz in se seveda čudili, da že tako dolgo ostaja povsem enak.

Manekenka je znana po tem, da ves čas zelo pazi na svojo postavo in da redno trenira in seveda se ji to še kako obrestuje, saj je videti zares fantastično, vseeno pa je mnoge kar presenetilo, ko so videli, da je Tina že 20 let praktično nespremenjena, saj se v vsem tem času njena podoba ni bistveno spreminjala, že ves čas pa jo krasijo dolgi črni lasje, ki so res nekaj posebnega, Tina pa je na njih prav gotovo ponosna in to seveda upravičeno.

Tina Gaber na naslovnici revije Jana pred 20 leti.

Tina Gaber na naslovnici revije Jana pred 20 leti.

Tina Gaber/Instagram

Pred časom pa je najbolj odmevala njena izjava, kjer se je odzvala na lažne zapise o njej. "Svetujejo mi, da se ne smem nikoli odzivati na medije. In se potem tudi ne – pa čeprav o meni pišejo tiste zares najhujše laži," je zapisala na svojem Facebook profilu.

"A iskreno me mnogo bolj kot nebuloze o meni prizadene vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, ki se tičejo vseh nas. Katerih namen je rušenje zaupanja v vlado, največja posledica pa slaba volja in frustracije pri ljudeh," je bila jasna Tina, ki je nadaljevala v podobnem slogu.

"Ali lahko to našo energijo začnemo porabljati kako drugače? Ker zaradi razmer po svetu že tako ne živimo v najbolj rožnatih časih," je še zapisala Tina, ki seveda upa, da bo po tem zapisu morda le malo bolje in bodo novice o njej bolj prizanesljive.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!