Neee, takole razgaljene Mirjam Poterbin že dolgooo nismo videli, ima trebušček 20 letnice

24. 3. 2023
Deli
Neee, takole razgaljene Mirjam Poterbin že dolgooo nismo videli, ima trebušček 20 letnice (foto: Bobo)
Bobo

Mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin, je nedavno pokazala, da je tudi zdaj, ko je že v zrelih letih, še vedno noro mladostna.

Mirjam Poterbin je nekoč korakala po modnih brveh, mnogim pa se zdi, da bi to zlahka delala še danes, saj je videti zares noro postavna in zdi se, da se njena postava v vseh teh letih ni kaj veliko spremenila. Mirjam ne skriva, da pridno trenira in se zares zdravo prehranjuje in rezultati so seveda tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

Seveda pa tudi v tujini ne morejo verjeti, kako zelo postavno mamo ima košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Mnogi so nad njo noro navdušeni, to pa velja tudi za Srbe, ki so se nedavno navduševali nad njeno postavo in bili v šoku, ko so videli, da ima trebušček kot kakšna 20 letnica.

Ko je Luka začel igrati v ligi NBA so čez lužo celo mislili, da je to njegovo dekle, ne pa njegova mama, zmešnjave je bilo zares veliko, saj je Mirjam vsekakor zelo postavna, njena podoba pa obrača številne glave.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

Vabimo vas še, da si pogledate spodnji podcast:

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.