Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

17. 5. 2024
Deli

Slovenska pevka Nastja Gabor ne skriva, da bo v novem lepotcu zelo uživala.

Pevka Nastja Gabor je že leta srečna v objemu glasbenika Luke Basija in skupaj sta si ustvarila tudi čudovito družino, ki oba zelo osrečuje in jima daje varen pristan. Oba imata uspešni glasbeni karieri, a morda mnogi ne vedo, da to ni edina dejavnost, ki jo ima Nastja, saj ima poleg tega še eno službo, ki ji je v zares veliko veselje in zdi se, da v njej uživa prav tako kot takrat, ko je na odru in ima koncerte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Luka in Nastja sta si že pred časom na Koroškem zgradila svoj dom, tam pa ima Nastja tudi glasbeno šolo, ki jo zelo osrečuje. Preden sta živela na Koroškem, sta bila na Gorenjskem in tam je imela Nastja tudi svojo glasbeno šolo, zato jo je bilo po selitvi kar malo strah, če bo tudi tukaj našla svoje učence. "Iz Gorenjske se še vedno vozijo trije učenci. Imam že okoli šestdeset učencev. Koroška je glede glasbe zelo odprta, Korošci radi pojejo. Odprtje smo imeli septembra, novembra pa že prvi nastop na Prevaljah. Nekateri že razmišljajo, da bi se prijavili na oddajo Slovenija ima talent. Čeprav sem zelo odprta za vse, sem tudi stroga in učence pripravim, da imajo tudi neko zgodbo zadaj. Ni vse le tehnika petja, temveč poleg tega učenec odkrije tudi svoj jaz, ker se tako najlažje odkrijejo in začutijo glasbo," je za Lady dejala Nastja, ki jo poučevanje zelo navdušuje.

Zdaj pa se je Nastja pohvalila še z novi avtom prestižne znamke, ki ji ga bodo prav gotovo mnogi zavidali. Seveda se je z njim že pohvalila na svojem Instagram profilu in prav gotovo je treba priznati, da ji nov jekleni konjiček sicer odlično pristaja, Nastja pa ne skriva, da se novih voženj že zelo veseli in da komaj čaka, da bo lahko z njim odšla na vse svoje poti, ki jih je vedno veliko.

Preberite še: