Neeee, Helena Blagne svojemu sinu še danes takole zažuga in Kristijan je ob tem takšen, tukaj je fotografija

18. 6. 2024
Deli

Helena Blagne ne skriva, da je na svojega sina zelo ponosna.

"Ti, ti, tut če imaš 2 metra moraš ubogat svojo mam'co!" je na svojem Instagram profilu pred časom šaljivo zapisala Helena Blagne in ob tem objavila fotografijo s svojim sinom, ki odrašča v pravega velikana in ga mora slovenska primadona že nekaj časa gledati navzgor. Kristijan je pravi lepotec, ki je izjemno podoben svoji mami, fotografija pa je nastala na enem od nastopov, kamor jo Kristijan velikokrat spremlja. Prav gotovo se zanj obračajo številne, saj s svojim stasom in podobo pritegne veliko pogledov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Vsekakor sta bila videti zelo posrečeno in videlo se je, da med njima vlada ena prav posebna, a zelo duhovita energija, predvsem pa, da sta zelo povezana in zelo srčna drug do drugega. "Naloga nas staršev je, da otrokom damo krila. Da jih naučimo pravil, ponosa, dostojanstva, moralnih vrednot. Jaz vem, da sem svojo nalogo v tej smeri dobro opravilam" je že pred časom za Zadovoljna.si povedala Helena Blagne.

Sin Helena Blagne je sicer izjemno uspešen pri svojem študiju, mama Helena pa ob tem kar poka od ponosa. "Moj Kristijan je danes z odliko magistriral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Srečen in čustven dogodek, jaz pa preponosna mami. Za takšne stvari je vredno živeti!" je pred časom slovenska pevka zapisala na svojem profilu in ni skrivala sreče in ponosa, bi jo vsaka mama čutila ob takšnem dosežku.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek