Neeee, Marjetka Vovk vedno od glave do pete urejena, oboževalci presenečeni, ko so jo videli v takšni podobi, tukaj je fotografija

30. 5. 2023
Deli
Neeee, Marjetka Vovk vedno od glave do pete urejena, oboževalci presenečeni, ko so jo videli v takšni podobi, tukaj je fotografija (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pevka Marjetka Vovk je nedavno na svojem Instagramu pokazala čisto drugačno podobo, ki je mnogi do zdaj niso bili vajeni.

Marjetka Vovk, znana glasbena ustvarjalka, in njen mož Raay, priznani glasbeni producent, sta vedno slovela po svojem edinstvenem slogu ter inovativnih glasbenih projektih. Tokrat sta se odločila razkriti nekaj povsem drugačnega in presenetiti svoje oboževalce z novo pesmijo Nebesa in videospotom.

V teh dneh bo spot mogoče tudi prvič videti, Marjetka pa je svojim oboževalcem že ponudila delček tistega, kar se skriva v spotu. Na svojem Instagram profilu je tako objavila delček zakulisja, ko ima v glavi navijalke, Raay pa ji na kavču naliva kavo in zdi se, da sta oba ob tem zelo zadovoljna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Prizor na kavču, ki ga je par razkril kot del svojega novega videospota, je bil popolno presenečenje za njune oboževalce. Navdušeni so bili nad intimnostjo, ki jo je par delil s svojimi poslušalci. Vsekakor pa se zdi, da oboževalci že komaj čakajo, da bodo lahko videli, kaj nam bo znani glasbeni dvojec tokrat pripravil.

Prav gotovo bo njuna nova pesem prava poletna uspešnica, ki bo odmevala v številnih avtomobilih, na plaži in prav gotovo tudi na zabavah, ki se bodo odvijale to poletje, saj sta Marjetka in Raay znana po odlični glasbi, vsak njun izdelek pa je prav gotovo nekaj posebnega in mnogim zelo hitro ostane v ušesih.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.