Neeee, Saša Lendero po ločitvi nosi tako zelo ultra kratka krila in ta detajl na njenih nogah so gledali čisto vsi

Neeee, Saša Lendero po ločitvi nosi tako zelo ultra kratka krila in ta detajl na njenih nogah so gledali čisto vsi (foto: Dejan Nikolič) Dejan Nikolič
26. 5. 2023

Pevka Saša Lendero je imela od nekdaj zelo zapeljiv modni stil, ki pa takšen ostaja tudi po ločitvi in mnogim se zdi, da je zdaj samo še bolj zapeljiva.

Pevka Saša Lendero je od nekdaj zelo skrbela za svoj modni stil, ki je bil vedno nekaj posebnega, še posebej pa so bili vedno dodelani njeni odrski outfiti, ki so bili vedno nekaj posebnega, glamuroznega in z njimi je vedno znala pritegniti veliko pozornosti, seveda pa je k temu pripomogla tudi njena lepa postava, ki že leta ostaja enaka.

No, mnogi pa so opazili, da po ločitvi Saša ostaja še bolj zapeljiva, saj so njene modne kombinacije zdaj še bolj seksi in takšne, da jih je zares težko spregledati. Vsekakor je bilo tako tudi nedavno, ko je nosila ultrakratko mini krilo, pri tem pa so vsi lahko opazovali njene noro vitke noge, ki so naravnost manekenske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Še posebej seksi pa so bile njene hlačne nogavice, ki so bile narejene tako, da so se v predelu kolen navidezno zavezovale in ta poseben detajl je bil mnogim tako zelo zapeljiv, da jim je kaj hitro začela nagajati tudi domišljija. Vsekakor je bila videti takšna, da bi ji mnogi želeli delati družbo, saj je prava krasotica.

O svojem ljubezenskem življenju za zdaj ne govori prav veliko, šušlja pa se, da ji družbo zdaj dela poslovnež z Vrhnike, a seveda o tem za zdaj še ni veliko znanega.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.