Neisha na Kornatih, Natalija v Miamiju

28. 7. 2015

Čeprav vsako leto lahko slišimo, kaj vse bi si lahko privoščili namesto počitnic na Hrvaškem, se večina slovenske estrade še vedno odpravi na obalo naših južnih sosedov.

Tja se je na kratke počitnice prejšnji teden odpravila tudi svetlolasa pevka Saša Lendero z družino. Kot pravi, se je letošnjega kratkega oddiha zaradi resnično veliko dela še posebej razveselila, na počitnice pa se je odpravila naravnost iz Nemčije, saj sta se s partnerjem Miho iz tujine vrnila le kratek čas pred njihovim odhodom.

Pevka Neisha si je v teh dneh oddih privoščila na Kornatih in otoku Babacu v severni Dalmaciji, v okolici Biograda na moru pa letos dopustuje tudi sveže poročena nekdanja sanjska ženska Miša Margan Kocbek.

Lepote Dalmacije so sicer očarale tudi priljubljeno blogerko Evo Ahačevčič, ki je podaljšani vikend preživela v Splitu, Anja Jenko pa se je na jahti svoji družini pridružila v okolici otoka Tijat, od koder je poslala tudi tole zapeljivo razglednico. Med slovenskimi estradnicami se je v tem času najdlje odpravila sveže poročena manekenka Natalija Osolnik, ki se z možem te dni potepa po Miamiju, Ana Marija Mitić pa se je s starši podala na dopustovanje v Srbijo.

Čuk Jernej Tozon pa si je izbral drugačen oddih. Na rame si bo oprtal nahrbtnik in se iz Škofje Loke odpravil na morje kar peš! Očitno je on eden izmed redkih, ki ne bo spal v hotelu, temveč raje pod milim nebom ali v šotoru.

Značke: Neisha

Priporočamo