Neisha: Pozor, nasedel kit!

Neisha: Pozor, nasedel kit! (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
26. 7. 2012

Odlična pevka, skladateljica in pianistka Neisha, ki je pred letom dni v majskih dneh na erotičnih in estetsko dovršenih golih fotografijah krasila strani slovenskega Playboya, se je v tem poletnem času, sodeč po paparačevih fotografijah s portoroške mini plaže, kar precej zapustila, kar zadeva zunanjost.

Vroč poletni paparac s sokoljim očesom, ki nikoli ne miruje, je tokrat zadel v polno, saj je pred dnevi priljubljeno Neisho ujel v nežno obarvanih kopalkah na slovenski obali, natančneje v portoroški Marini, kjer je le korak od prestižnega lokala Alaya manjši košček plaže.

Pevka, ki je že od nekdaj imela velike težave s kilogrami, priznava, da se ji zaradi narave poklica ne uspe redno in zdravo prehranjevati, a se ne obremenjuje s tem, kaj si drugi mislijo, ko jo vidijo. Zanjo sta namreč na prvem mestu glasba in ustvarjanje te zase in za druge slovenske izvajalce.

Tako je tudi veliki zmagovalki letošnjega X Factorja prav Neisha napisala prvo pesem z naslovom Poišči me srečno, ki jo je Demetra Malalan, po mnenju strogih slovenskih kritikov pevka z bleščečo glasbeno prihodnostjo, odpela in posnela v edinstvenem slogu vrhunske pevke.

Zaobljena pevka

Nič sramežljiva Neisha velja za žensko oziroma glasbenico, ki je na nastopih in na družabnem parketu rada opazna in na trenutke brez obotavljanja in premišljevanja z veseljem obleče tudi kaj bolj izzivalnega.

Tako je bila na enem od slovenskih odmevnih družabnih dogodkov pred časom opažena v krilu, nosila pa je najlonke v kožni barvi, zaradi česar so njene noge delovale še močnejše. Na plaži je na primer pred dnevi brez sramu s sebe odvrgla nekaj oblačil in se v družbi prijateljice prepustila božanju sonca. Oblečena je bila v kopalke v nežnem odtenku, ki so bolj razkrivale kot prikrivale njene ženske telesne 'slabosti'.

Pevka je bila videti dobre volje, večino časa pa je bila skrita za velikimi sončnimi očali in na kopalni brisači veselo listala ženske revije ter veliko časa ob bežnih pogledih na morje oziroma okolico namenila branju knjige.

Ni kaj, čeprav je bila pevka pred letom dni videti v popolni fizični formi, pa letos tega ne moremo trditi – po ogledu fotomateriala sta v prvem trenutku opazna predvsem obilna ritka in trebušček. Ampak kakorkoli obrnemo: Neisha je fajn bejba!

Priporočamo