Neisha: Razvajanje v družbi mladeniča

“Glede na moj natrpani urnik, številna potovanja, nastope tako doma kot v tujini si danes preveč nezdravega življenja niti ne morem privoščiti.” (foto: Marko Pigac) Marko Pigac
Vir: Story
14. 11. 2015

Med krompirjevimi počitnicami smo Neisho ujeli v prestižnem hotelu Habakuk, kjer je na obronkih mariborskega Pohorja nabirala kondicijo za svoj skorajšnji veliki koncert v ljubljanski Cvetličarni. Ob tem pa niso ostale neopažene niti prav posebne iskrice v pevkinih očeh.

“Sem navdušena obiskovalka wellnessa, noro uživam v naravi in na svežem zraku, rada si privoščim lepotne tretmaje, si vzamem čas za masažo, meditacijo in jogo.”
Ob naši radovednosti se je Neisha le glasno zasmejala, informacij pa ni želela ne zanikati ne potrditi.
“Pride dan, ko ni boljšega kot čutiti divjanje krvi po žilah in uživati z veliko žlico v vsem, kar ti življenje ponuja.”

Tako naključni mimoidoči kot gostje hotela Habakuk so bili presenečeni, ko so na praznični vikend med krompirjevimi počitnicami med navdušenimi pohodniki s palicami prepoznali priljubljeno pevko Neisho, ki je nasmejana, polna pozitivne energije in v odlični kondiciji v družbi postavnega mladeniča premagovala strmine mariborskega Pohorja. V štajerski prestolnici se sicer govori, da je Neisho tod naokrog pogosto videti ob koncih tedna. Seveda nas je zanimalo, kaj jo je pripeljalo v ta lepi konec Slovenije. Neisha nam je povedala, da se pripravlja na skorajšnji tradicionalni veliki koncert, ki ga bo tokrat imela v ljubljanski Cvetličarni, in da je ob pevskih vajah in vajah z ansamblom še kako pomembno, da je v vrhunski kondiciji, saj stati dve uri ali še več na odru pač ni mačji kašelj. Zato se je odločila za vikend športa in sproščanja v Habakuku, kjer so odlično poskrbeli zanjo. "Glede na moj natrpani urnik, številna potovanja, nastope tako doma kot v tujini si danes preveč nezdravega življenja niti ne morem privoščiti. Že pred časom sem odkrila, da je treba najti zdravo ravnovesje in z ničimer ne pretiravati. Lahko bi rekla, da je moj recept ravno prava mera porednosti in pridnosti, da se na koncu vse 'pogliha'. Sicer res vsak dan skrbim za kondicijo ter za zdravega duha v zdravem telesu. Je že tako, da je videz povezan s počutjem in nasprotno ter tem, da svojega telesa ne moreš dolgo voditi za nos - prej ko slej se grehi pokažejo," je prepričana pevka.

Posebej pred velikimi koncerti pa sta na njenem programu aktivno sproščanje in obilica športa: "Sem navdušena obiskovalka wellnessa, noro uživam v naravi in na svežem zraku, rada si privoščim lepotne tretmaje, si vzamem čas za masažo, meditacijo in jogo. Ker je bilo tokrat res sanjsko vreme, sem uživala v premagovanju strmin na Pohorju, dodatno pa sem ob jutrih obiskala še fitnes in delala z utežmi." Prizna pa tudi, da je malce zasvojena z različnimi lepotilnimi tretmaji, ki jih vse vedno tudi želi preizkusiti. "V zadnjem času se navdušujem nad hot jogo, solno terapijo, tretmaji z aparatom LPG v kombinaciji limfne drenaže s preso terapijo, kisikovo komoro, s svojim neverjetnim učinkom na delovanje čaker pa je izvrstna tudi kristalna miza," kar ne more nehati naštevati Neisha, ki med prijateljicami velja za pravo enciklopedijo najnovejših lepotilnih pogruntavščin. V Habakuku je preizkusila tudi razkošen Baborjev tretman obraza Reversive, ki temelji na medicinski raziskavi zaščitnega učinka matičnih celic, nominirani celo za Nobelovo nagrado! Celotna nega, ki traja kar 100 minut, vključuje tudi masažo Lip Volumen za napetost in lesk ustnic, aktiviranje dragocenega seruma za pomladitev Reversive Dual, ki se zmeša pred očmi stranke, zaključi pa se z vodenim sproščanjem, podobnim meditaciji. Seveda pa tu in tam tudi greši. "Pride dan, ko ni boljšega kot čutiti divjanje krvi po žilah in uživati z veliko žlico v vsem, kar ti življenje ponuja. Tako sem si tudi ta vikend brez obotavljanja privoščila slastno pohorsko omleto in jo poplaknila z 'borovničkami'," je odkrito priznala. Seveda smo za konec Neisho povprašali tudi o postavnem mladcu, ki ga je bilo videti na njeni strani. Je morda v zraku nova ljubezen? Ob naši radovednosti se je Neisha le glasno zasmejala, informacij pa ni želela ne zanikati ne potrditi. A če je sklepati po iskricah v njenih očeh, bi lahko sklepali, da je nekaj vendarle povezano s tem.

Napisala Andreja Korenčan
Fotografije Marko Pigac

Značke: Neisha
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story45/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 45/2015

Story 45/2015, od 05. 11. 2015