Neisha je v studio povabila prijatelja

Vir: Nova
5. 9. 2013

Priznana glasbenica Neisha je pred dnevi končala snemanje svojega težko pričakovanega novega albuma, ki bo izšel 23. septembra. Za piko na i pa je vedno razigrana Neisha v studio povabila tudi svoja dobra prijatelja in ju postavila pred mikrofon ...

Ker je Neisha, prva med slovenskimi glasbenicami, ki ji nekateri strokovnjaki pravijo tudi novodobni Mozart, vedno pripravljena na zabavne in nenavadne trenutke, se je odločila, da bo na svojem albumu dala priložnost za petje tudi svojima dobrima prijateljema, družabnemu kronistu Nejcu Simšiču in v tujini zelo uspešnemu modelu Gregi Zupanu.

"Prišla, odpela in nasmejala, bi lahko rekla temu. Zdelo se mi je zabavno, da pri plošči sodelujejo tudi ljudje, ki so mi blizu in s katerimi se imam super. In ker sem v eni izmed pesmi potrebovala množico, saj je pesem čisto prava napitnica, sem Grego in Nejca povabila v studio, da posodita svoja glasova. Kot backvokalista sta se dobro izkazala, pa še zabavno je bilo v studiu," je v smehu povedala Neisha, ki bo promocijo svoje plošče, na kateri bomo slišali od glasnih in pompoznih, z rokom prežetih hitov do kosti obranih izpovednih  balad, imela na veliki križarki v Benetkah, kjer bo s posebnim programom počastila novinarje, poslovne partnerje in nekatere izbrance.

Grega Zupan: Kitajska – Neisha – Milano

V tujini uspešen model in maneken Grega Zupan, za katerega se grebejo številni tuji oblikovalci, si niti v sanjah ni mogel predstavljati, kaj ga čaka, ko se je po mesecih dela in življenja na Kitajskem vrnil na kratek dopust v Slovenijo. Neishino povabilo ga je popolnoma presenetilo, a hkrati tudi razveselilo, saj je vedno pripravljen na nove izzive.

"Neisha je kraljica v vseh pogledih. Čeprav nisem pevec, sem sprejel njen glasbeni izziv in po pričakovanjih je bilo zabavno do konca," je povedal Grega, ki že v prihodnjih dneh odhaja v modno prestolnico Milano.

Nejc svoj glas posodil v kar treh pesmih

Družabni kronist Nejc Simšič se je z veseljem odzval na prijateljičino povabilo in svoj glas posodil v kar treh njenih pesmih, nad katerimi je popolnoma navdušen.

"Po tem, kar sem slišal do zdaj, lahko rečem, da bo plošča prasketala od energije kot tudi od globine Neishine sporočilnosti. Z njo res nikoli ni dolgčas, zato mi je bilo v čast delati pri teh pesmih, saj je šlo za zabavne in nenavadne backvokale. Komaj čakam, da album izide!" je povedal Nejc.

Priporočamo