Nejc Simšič spoznal zmagovalko Evrovizije Conchito

Nejc Simšič (foto: Planet TV) Planet TV
22. 7. 2014

Voditelj oddaje O magazin Nejc Simšič je presenetil in že po prvem tednu vodenja oddaje držal svojo besedo. Obljubil je namreč, da v oddaji ne bo le voditelj, temveč tudi novinar, ki bo pripravljal ekskluzivne prispevke.

Tako se je konec tedna odpravil na dogodek Starnacht am Wörthersee 2014 in pred objektiv kamere ekskluzivno ujel avstrijsko bradato senzacijo Conchito Wurst, z njo pa opravil intervju, v katerem je razkrila, da ni transseksualec, temveč preprosto moški, ki se rad oblači v ženska oblačila.

"Conchita je res kraljica. Preprosta, prijazna in zelo, zelo pametna! Vsak njen korak je do potankosti premišljen. Ne komplicira, a ob sebi ima vedno menedžerja in štiri varnostnike, dva jo varujeta ves čas, ob njej, dva pa sta nekaj metrov pred njo in za njo. Mene je resnično navdušila," nam je zaupal Nejc.

V ekskluzivnem intervjuju v oddaji O magazin na Planet TV je Conchita med drugim povedala, da spremembe spola ne načrtuje in da za to, da se iz moškega preobrazi v bradato divo Conchito, potrebuje približno eno uro. Ker se zelo rada liči, je ta preobrazba zelo zabavna, edina težava, ki ji pravzaprav vsem kraljicam preoblek povzroča težave, pa je vročina.