Nekateri se ločujejo, drugi poročajo: TA znana Slovenka je rekla DA! (in videti je naravnost sijoče)

Nekateri se ločujejo, drugi poročajo: TA znana Slovenka je rekla DA! (in videti je naravnost sijoče) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2023

S to novico sta zagotovo poskrbela za nadvse romantično presenečenje, njeni sledilci pa prekipevajo od navdušenja!

Postavno Indiro Ekić so si gledalci dobro zapomnili po nastopu v šovu The Biggest Loser, v katerem ji je uspelo izgubiti kar precej kilogramov. Od takrat je minilo precej časa, a Indira še vedno pazi na svojo postavo in odvečne kalorije hitro "pokuri" z gibanjem.

Preberite še: Katarina Čas je čisto očarala s čudovitim plaščem, ki bi ga številne hotele imeti v omari

Ko gre za njeno zasebnost, je že nekaj časa v zvezi s postavnim Maticem, ki ne skriva svoje ljubezni do nje. Indira občasno objavi kakšen utrinek iz njunega zasebnega življenja, zdaj pa je s svojimi sledilci delila še lep dogodek, ki ji je ogrel srce. Njen Matic jo je namreč zaprosil za roko, in to na zelo romantičen način! Pred njo je pokleknil in ji dal zaročni prstan, ki ga je bodoča nevesta z veseljem pokazala.

Morda vas zanima: Lepoooo: Saša Lendero se je Mihi odločila dati še eno priložnost in tukaj so vse podrobnosti

Matica Kolenca je spoznala prav med snemanjem šova, saj je bil trener, ki je tekmovalcem pomagal izgubljati kilograme. Njuna zveza torej traja že pet let in očitno bosta kmalu stopila pred oltar. "And just like that I said yes! 🥰 Saj veste kako sem jaz s temi porokami, ampak nikoli ne reci nikoli, ker se ti lahko točno to zgodi 🤭 100% DA!
Najlepših 5 let življenja, že 5 let me delaš boljšega človeka, s tabo je ljubezen preprosta, nikoli ne boli in če jočem, jočem zaradi sreče ❤️ Ti si razlog, da verjamem v pravo ljubezen. Verjemem v usodo in zato 100% DA za vedno," je zapisala ganjena Indira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)