Nekdanja evrovizijka bo na dopustu prosti čas namenila pisanju magistrske naloge

Nekdanja evrovizijka bo na dopustu prosti čas namenila pisanju magistrske naloge (foto: Osebni album) Osebni album
29. 1. 2020

Evin dopust, ki ga tokrat - kot smo že zapisali - preživlja na Kanarskih otokih, ne bo prepleten le z izleti po otoku, poležavanju na plaži in sprehodi po sipinah, ampak bo večino časa namenila pisanju svoje magistrske naloge, ki jo želi, kot je dejala, dokončati v letošnjem letu.

In zakaj je za to izbrala ravno oddih? "Vsi me sprašujejo, kako lahko sploh pišem magistrsko nalogo na dopustu in me prepričujejo naj se sprostim, jaz pa jim odgovarjam, da se ravno zato, ker sem sproščena in z možgani na off, lahko popolnoma posvetim nalogi. S prelepim razgledom z balkona na morje uživam tudi v študiranju in pisanju!" nam je vse skupaj pojasnila Eva Boto, ki jo je med oddihom nepričakovano presenetil sotekmovalec in dober prijatelj iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, David Amaro. David, ki je na otok prispel za nekaj dni zaradi snemanja videospota, je Evo presenetil in nastalo je par odličnih fotografij z druženja.

Eva Boto si je tako po odmevni zmagi v oddaji Znan obraz ima svoj glas in kopico koncertov, ki jih je s svojo ekipo imela od novembra, vzela kratek premor in odšla na zasluženi dopust. "Glede na to, da v 2019 ni bilo časa za dopust, sem si januarja, ko je na sceni relativno zatišje, privoščila dvotedenski oddih na otoku Gran Canaria, da si napolnim baterije in za vse, kar me čaka v 2020," je še povedala mlada glasbenica, ki je dodala, da bo njen februar pester kot že dolgo ne.

Priporočamo