Nekdanja pevka skupine Tabu je zbrala denar za vrnitev domov, a se je zalomilo, poglejte si, za kaj gre

Nekdanja pevka skupine Tabu je zbrala denar za vrnitev domov, a se je zalomilo, poglejte si, za kaj gre (foto: Posnetek zaslona Facebook in Instagram Nina Vodopivec/fotomontaža) Posnetek zaslona Facebook in Instagram Nina Vodopivec/fotomontaža
23. 5. 2022

Nina Vodopivec se je oglasila in povedala, kaj se je zgodilo in zakaj še ni prišla nazaj v Slovenijo.

Verjetno se še spomnite, da se je nekdanja pevka skupine Tabu, ki je zadnja leta živela v ZDA, zašla v stisko. S pomočjo platforme Sporfund je zbirala denar za vrnitev v domovino, kar ji je v kratkem času tudi uspelo.

Preberite še: Nekatere so res tašče iz pekla, še posebej, če so rojene v TEH horoskopskih znakih

Zdaj pa se je sledilcem oglasila prek Instagrama. Dejala je, da bi njeni psički morali potovati proti Sloveniji, a se je vse skupaj zapletlo. Psički sta bili pripraviljeni na pot, a nato so ugotovili, da manjka en dokument. "Psički letita šele v sredo," je dejala Nina. Za razkritje tega, kar se dogaja, se je odločila zato, ker, kot pravi, "ste vi tisti, ki ste del te zgodbe in ste omogočili, da smo mi zdaj v tem procesu."

Pravi še, da ji srce trepeta, saj noče, da bi bili njeni ljubljenki preveč travmatizirani zaradi vsega skupaj. Nina bo sicer domov letela en dan prej, torej v torek zjutraj. Kljub vsemu, kar jo je doletelo, je zelo optimistična in se veseli vrnitve v Slovenijo.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)