Nekdanja športnica Brigita Bukovec zdaj povedala pravo resnico o Aleksandru Čeferinu, mnogi bodo ostali presenečeni

Nekdanja športnica Brigita Bukovec zdaj povedala pravo resnico o Aleksandru Čeferinu, mnogi bodo ostali presenečeni (foto: STA) STA
23. 11. 2020

Evropska nogometna zveza je tudi delodajalka moža naše olimpijke Brigite Bukovec, ki že nekaj časa z družino živi in ustvarja v Švici, zato dobro pozna prvega moža evropskega nogometa Aleksandra Čeferina, o njem pa govori z zelo izbranimi besedami, ki bi vsakomur laskale.

''Tisti Švicarji, ki jih poznam, kaj dosti ne razpravljajo o nogometu, tisti, ki vedo, kdo je Aleksander Čeferin, pa ga zelo spoštujejo. Ne le Švicarji, Sloveniji je naredil reklamo po vsem svetu. Lahko smo ponosni nanj. Dobro ve, kaj hoče, je neomajen, nepodkupljiv. Vsakemu, ki je na takšnem položaju, se je težko odločati. Za tem, kar odločiš, moraš stati. To ima Aleksander v sebi. Stoji za tem, kar je rekel, pelje svojo pot, pri tem pa ga ne more nihče premakniti. Ne da se ga usmerjati v drugo smer. Zelo je samozavesten in še nekaj je: v vseh teh letih, odkar je predsednik, se ni prav nič spremenil ali postal vzvišen. Malo ljudi ima to v sebi"

Vir: Siol

Priporočamo