Nekdanja žena Sebastiana Cavazze je danes prava lepotica

Martina Vrhovnik (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 7. 2019

Nekdanja žena Sebastiana Cavazze Martina Vrhovnik je dan danes prava lepotica.

Martina Vrhovnik in Sebastian Cavazza sta bila poročena sedem let, po ločitvi pa se je Martina za nekaj časa umaknila iz medijev. No, zdaj je že nekaj časa znova nazaj in zdi se, da je lepša kot kdajkoli prav. Vse pa se zdi, da zna še kako poskrbeti zase in si pravilno napolniti baterije. Martina je pri 42 letih videti izjemno mladostna, njen recept za sijoč videz pa se verjetno skriva tudi v tem, da se zna vsake toliko časa povsem odklopiti.

"Neprecenljivo. Tokrat sem res lahko okusila vsak drobni košček dneva ... Trenutka. Čisto na drugačen način. Ozavestila vse, kar me je obdajalo. Uživala v druženju, pogovorih, okušanju hrane, sprehodih, plavanju ter opazovanju božanskih sončnih zahodov. Ko si odklopljen od vitrualnega sveta. Ko ne razmišljaš, kaj boš podelil s svetom. Komu odgovoriti na pisemca. Mislila sem, da bo teźko. Sploh ne. Užitek. 3 dni in pol totalnega odklopa. Še bi še ... Bo treba še kdaj ponoviti. Priporočam," je na svojem Instagram profilu zapisala Martina in objavila čudovito fotografijo na kateri zares žari.

Martina je prava lepotica in vse kaže, da ji je odklop od vsega še kako zelo prijal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neprecenljivo. Tokrat sem res lahko okusila vsak drobni košček dneva..Trenutka. Čisto na drugačen način. Ozavestila vse, kar me je obdajalo. Uživala v druženju, pogovorih, okušanju hrane, sprehodih, plavanju ter opazovanju božanskih sončnih zahodih. Ko si odklopljen od vitrualnega sveta. Ko ne razmišljsš kaj boš podelil s svetom. Komu odgovoriti na pisemca. Mislila sem, da bo teźko. Sploh ne. Užitek. 3 dni in pol totalnega odklopa. Še bi še... Bo treba še kdaj ponoviti. Priporočam. 🍀❤️ Vsem, ki čakate, da vam odgovorim, jutri bom probala. Upam, da bo čas za vse. 🎀 (Mi pa veliko pomeni, da vas je kar nekaj dobilo navdih in ste mi napisali sporočilce, da boste tudi vi naredili #3daysphonedetox🍀) Dopust je bil pa... čudovit! ☀️🐠🌈💜🍀🧜🏻‍♀️👑🥤❤️ . #phonedetox #3daysoff #theend #lovemylife #gorgeous #memories #happy #hollydays #summer

A post shared by Martina V. T Spot (@martinavrhovnik) on