Nekdanji tekmovalci Kmetije so izločili Sabino Mlakar

Nekdanji tekmovalci Kmetije so izločili Sabino Mlakar (foto: Anna Paynich osebni arhiv) Anna Paynich osebni arhiv
14. 1. 2019

Čeprav je ob zaključku lanskoletne sezone Kmetije izgledalo, da so zamere med sotekmovalci prevelike, da bi tekmovalci lahko ostali v prijateljskem odnosu, temu ni tako. Redno se dobivajo na srečanjih in tako so se sedaj dobili tudi ob praznovanju Zdenkinega rojstnega dne.

Prvo srečanje na povabilo gospodarice Nade

Kmalu po finalni oddaji Kmetije so se udeleženci tega resničnega šova odzvali na povabilo gospodarice Nade in že takrat je bilo vidno, da bodo nekdanje zamere kaj hitro pozabljene ter bo v prihodnje druženje med nekdanjimi nasprotniki potekalo v spravljivejšem in prijetnejšem vzdušju.

Nik Triler in Sabina Mlakar se nadaljnjih srečanj nista več udeležila

Čeravno sta se Nik in Sabina odzvala na povabilo gospodarice Nade in sta na prvo srečanje prišla, ju na vseh sledečih srečanjih ni bilo več moč opaziti. Nik se je po besedah nekdanjih tekmovalcev, izločil sam in na srečanja navkljub povabilom ne prihaja. Sabine nekdanji sotekmovalci na srečanja ne vabijo več, saj so ji zamerili njene izjave, ki jih je dajala tekom šova in so za njih izvedeli oziroma jih imeli priložnost slišati šele naknadno, ob ogledu oddaje Kmetija, ko so Kmetijo že zapustili.

Zadnje srečanje je potekalo ob praznovanju Zdenkinega rojstnega dne

Zadnje srečanje nekdanjih sotekmovalcev Kmetije se je zgodilo ob praznovanju Zdenkinega rojstnega dne. V kraju Bele vode v okolici Šoštanja so se ob domači hrani in rujni kapljici poveselili in spoznali tudi celotno Zdenkino družino. Čeprav sta bili v samem šovu Aneta in Zdenka v stalnem konfliktu, je sedaj situacija popolnoma drugačna in tudi Aneta je Zdenko ob svojem prihodu prijateljsko objela ter ji čestitala za njen osebni praznik.

Zdenkinega praznovanja se je udeležila tudi njena vnukinja Špela, ki je imela rok poroda že dva dni pred samim praznovanjem in zagotovo bo rojstvo vnuka ali vnukinja kaj kmalu postalo najlepše darilo za Zdenko, ki bo tako postala tudi prababica.

Franko še vedno magnet za dekleta

Če je Franko veljal že v času predvajanja Kmetije za najbolj zaželenega tekmovalca Kmetije, tudi sedaj ni nič drugače. Kaj hitro se je znašel v družbi simpatične črnolaske (prijateljica Zdenkine vnukinje Špele op.p.), ki se je z nekdanjimi tekmovalci tudi fotografirala.

Navkljub številnim simpatičnim dekletom, ki obkrožajo Franka, so njegove misli trenutno predvsem pri novem projektu ter seveda pri glasbi. Njegova tiha želja naj bi bila, da bi mu z glasbo uspel preboj tudi na ameriški trg.

Aleš-Rod   Foto: Anna Paynich osebni arhiv