Nekdanji udeleženec resničnostnega šova Boštjan Celestina obdaril znane slovenske mamice!

Nekdanji udeleženec resničnostnega šova Boštjan Celestina obdaril znane slovenske mamice! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
19. 4. 2018

Ob letošnjem materinskem dnevu je Mercator z zabojčki presenečenja obdaril znane slovenske mamice: Rebeko Dremelj, Natalijo Verboten, Nušo Derenda, Sašo Einsiedler, Ivjano Banič in Jagodo Batagelj. Na pot se je odpravil Mercatorjev voznik Boštjan, ki je vsako od znanih Slovenk osebno presenetil in razveselil.

Ker pa so pri Mercatorju znani kot najboljši sosed, so z zabojčki obdarili tudi sosede znanih mamic. V zabojčkih se je poleg izdelkov za razvajanje naših estradnic našlo tudi kaj za njihove otroke in skupno razvajanje s partnerji.

Boštjan Celestina: Nekdanji UDELEŽENEC RESNIČNOSTNEGA ŠOVA obdaril znane Slovenke

Paketke je voznik Boštjan osebno predal znanim Slovenkam in ob pogledu nanj smo takoj pomislili na nekoga, ki se je tudi sam nekoč pojavljal na televizijskih zaslonih. Boštjan se je nekoč potegoval v oddaji Sanjska ženska, v kateri je med 25 fanti leta 2005 izbirala Miša Margan – zdaj poročena Kocbek.

Boštjan Celestina: Nekdanji UDELEŽENEC RESNIČNOSTNEGA ŠOVA obdaril znane Slovenke

"Boštjana imam v lepem spominu, čeprav se je najino snemanje zaradi manipulacije scenarista končalo nekoliko slabše. Žal so se takrat delale zgodbe, ki so pritegnile in dvigovale gledanost oddaje," se spomni Miša. "Boštjan je že takrat bil nekoliko bolj umirjen in prijazen fant. Vsak od nas je nato odšel po svoji poti in si ustvaril svojo družino."

Besedilo: Mima // Foto: osebni arhiv

Priporočamo