Nekoč znani slovenski voditelj je danes takšen, bi ga prepoznali? Zagotovo se ga spomnite!

Nekoč znani slovenski voditelj je danes takšen, bi ga prepoznali? Zagotovo se ga spomnite! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2022

Pred leti je veljal za pravega TV-zvezdnika, ki je v Slovenijo pripeljal številna zveneča imena.

Gre za Stojana Auerja, ki so si ga številni gledalci še kako zapomnili kot voditelja uspešne oddaje z naslovom Poglej in zadeni. Vodil jo je od leta 1992 do leta 1997, v njej pa so se zvrstili nastopi številnih zvezdnikov tistega časa.

Gledalci so komaj čakali, da vidijo, s katerimi znanimi obrazi jih bo presenetil. Med drugimi je k nam pripeljal takrat popularno skupino Kelly Family in najstiške idole Backstreet Boys.

Po slovesu z malih ekranov ga nekaj časa ni bilo videti kaj dosti v javnosti, imel pa je tudi druge težave. Zaradi davčne utaje se je moral zagovarjati na sodišču, kar zagotovo ni bilo niti najmanj prijetno.

Pred kratkim pa smo doživeli presenečenje, saj smo Stojana zasledili na Instagram profilu skupine Čuki - Jože Potrebuješ ga ponosno objema in očitno je, da med njima vlada veliko spoštovanje. Sicer pa je Stojan Auer še prisoten v medijih - ima svojo radijsko postajo Radio Net FM, preizkuša pa se tudi v lokalni politiki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki)