Nenavaden modrček, ki ga nosi nekdanja POP TV-jeva voditeljica, bi imela marsikatera, res je nekaj posebnega!

Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
24. 6. 2022

Je ena od tistih znanih Slovenk, ki ima odličen okus za oblačenje in modne dodatke. Vse skupaj je pogosto nekolikanj nevsakdanje, a zelo všečno in posnemanja vredno.

Tara Zupančič je ustvarjalka po duši. Je izjemno kreativna oseba, kar se pozna tudi pri njenem modnem slogu. Vedno zna združiti kose in barve, ki se na prvi pogled zdijo nezdružljivi. Sledilke, ki jih ima na družbenih omrežjih, budno spremljajo njene objave, saj jih vedno znova preseneti s kakšnim unikatnim kosom, ki bi ga rade imele v omari.

Miša Molk odkrito o tem, da so jo na nacionalni televiziji skoraj vrgli na pločnik, a še danes ne ve zakaj

Tokrat je povsem očarala z modrčkom, ki ga je skombinirala tako, da ga nosi kot oblačilo (in ne za na plažo). Gre za vijoličen, pleten modrček, ki se zveže z vrvicami. Čez je oblekla srajco z dolgimi rokavi iz svetlečega materiala, zraven pa je izbrala dolgo krilo z visokim razporkom, ki se v pasu zaveže.

Čeprav je združila več barv, je končni vtis čudovit! Sicer je zelo verjetno, da je modrček naredila sama, saj se je že lani lotila pletenja topov, kratkih majčk in tudi modrčkov. Njena ljubezen do indijskega oziroma hipijevskega stila je nesporna, in take obleke ji odlično pristojijo. Ne manjka ji modne drznosti in poguma, kar je vsekakor pohvalno. Bravo, Tara!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)