Nena Muršič prijateljuje z znanim slovenskim slikarjem

Vir: Nova
26. 11. 2013

Postavna Nena Muršič je po boleči pred kratkim končani zasebni zvezi zbrala moči za novo poglavje v življenju. Ob strani ji je stalo nekaj prijateljev, med katerimi je eden menda prav poseben. Skrivnostni opornik je namreč znani slovenski slikar Rajko Ferk.

Ta ji je poleg siceršnje v dodatno tolažbo namreč naslikal tudi sliko! Posebej zanjo je ustvaril motiv srca za novo upanje in začetek nove poti.

Ob tem pa smo na Novi odkrili, da to ni prvo dragoceno slikarsko darilo, ki ga je Rajko namenil Neni. Že za rojstni dan ji je namreč podaril posebej zanjo ustvarjeno sliko.

Vesela zaradi njegove pozornosti, razumevanja in pomoči je sliko Nena ob drugi obletnici njegovega vodenja osebno prevzela v galeriji hotela Betnava v Mariboru, kjer je Rajko upravitelj. Ob tej priložnosti se je obdarovanka Rajku pred drugimi povabljenci za sliko, imenovano Heart for new life, zahvalila z besedami:

"Obstajajo ljudje, ki nam vzamejo srce, in obstajajo ljudje, ki ga vrnejo nazaj na svoje mesto. Hvala ti, ker si mi podaril srce s polno pozitivne energije."

In kaj k temu pravi Rajko?

Odgovor najdete v aktualni številki revije Nova.