Nepričakovan preobrat v šovu Kmetija: Nov začetek!

Kmetija: Nov začetek (foto: Planet TV) Planet TV
7. 9. 2014

Jasmina in Elizabet sta se pomerili v dvoboju, v katerem je slavila prva.

"Izbrala sem dvoboj, za katerega mislim, da je ona najšibkejša – spretnost," je Jasmina Saški povedala pred dvobojem. Večina tekmovalcev si je želela, da bi na kmetiji ostala Elizabet, le Ema je podprla Jasmino.

Po zelo izenačenem dvoboju, v katerem sta morali deset mošnjičkov vreči na zaboje, je zmagala Jasmina, ki je po tem povedala: "Nisem vedela, ali naj se jočem ali smejim. Moja želja po domu je velika in čeprav sem vesela, da sem zmagala, se zavedam, da nisem dobrodošla pri tekmovalcih." Prebivalci kmetije so se po boju družili, a razen Eme k zmagovalki ni pristopil nihče. "Čakala sem, da bi kdo pristopil k meni," je še povedala.

"Midve se morava skupaj držati, ker drugače naju bodo pojedli," je začela Ema paktirati z Jasmino. Naslednji pa je pristopil Andrej P., ki ji je povedal, da je ves čas vedel, da bo ona zmagovalka, a Jasmina ni bila prepričana v njegovo iskrenost: "Mislim, da taktizira. Ko nisem imela možnosti za zmago, je navijal za Elizabet, potem ko se je situacija obrnila, je začel navijati zame. To sem videla, on pa očitno misli, da tega nisem opazila."

Čeprav je Elizabet izpadla, pa jo je Saša razveselila z neverjetno novico: dobila bo še eno možnost, da se vrne na posestvo. "To je pa res lepa novica. Še ne morem verjeti. To, da lahko ostanem na kmetiji, je res lepa novica. Poskusila bom dati vse od sebe, da popravim krivico," je bila navdušena Elizabet.

Preostali tekmovalci še ne vedo, da bo imela Elizabet možnost za vrnitev na kmetijo.