Neuradno: Mario Galunič se poslavlja, prihaja Vardjan?!

Neuradno: Mario Galunič se poslavlja, prihaja Vardjan?! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
29. 5. 2018

Če držijo naše neuradne informacije, bo v čevlje odgovornega urednika razvedrilnega programa na nacionalni televiziji kaj kmalu znova skočil Vanja Vardjan, ki je bil v začetku leta 2011 na to funkcijo že imenovan za štiri leta, nato pa se je vrnil na položaj dopisnika v informativnem programu.

Mariu Galuniču, ki je bil za odgovornega urednika razvedrilnega programa imenovan 1. junija 2014, se namreč v teh dneh izteka mandat, po neuradnih informacijah pa naj se ne bi potegoval za nov mandat. Nekoč priljubljenemu voditelju namreč mnogo bolj ugaja vodenje televizijske večerne oddaje kot pa urednikovanje, kar je že večkrat javno izjavil.

Mario Galunič: Galunič se poslavlja, prihaja Vardjan?!

Kakšno vlogo bo imel po koncu urednikovanja Galunič, je težko napovedati, ker pa počasi vstopamo v čas počitnic, kjer na naših televizijah oddaj skoraj ni, je pričakovati, da si bo Mario najprej vzel dopust in bo – glede na to, da izjemno rad potuje – odpotoval daleč stran od televizijskega vrveža, pozno jeseni ali pa ob pričetku novega leta (ko bo potrjen programsko- poslovni načrt za leta 2019) pa ga po vsej verjetnosti čaka nova oddaja, verjetno že zaradi tega, ker razvedrilni program praktično nima domačih oddaj. Kakor koli, pustimo se presenetiti.

Foto: Sašo Radej. Goran Anyley

Priporočamo