Neustrašna Danica Lovenjak v kopalkah na Krvavcu!

Danica je bila del žirije, ki je ocenejvala vratolomne skoke na tradicionalnem dogodku Plaža Splash Challenge. (foto: Antoninias Smogavc, Iztok Medja) Antoninias Smogavc, Iztok Medja
Vir: Lady
5. 5. 2019

Medtem ko pri nas že vse zeleni, je v gorah še vedno zimska idila, kar je na lastni koži izkusila tudi Danica Lovenjak.

“Pred nekaj dnevi sem uživala na Krvavcu in njihovem najvišje ležečem hotelu v Sloveniji. Hotel Krvavec, ki je opremljen v planinskem slogu, me je s prijaznim hotelskim osebjem in okusno hrano tudi tokrat navdušil. Zvečer se je najbolj prilegel njihov wellness z intimno infrardečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg. Tako sem se zazibala v sproščen spanec in si nabrala energijo za najbolj mokro zabavo.” (smeh) Plaža Splash Challenge je postregla z atraktivnimi skoki v snežni bazen, letos se je prvič skakalo tudi s kolesi.

Bilo je 25 prijavljenih tekmovalcev, med njimi tudi Cene Prevc. “V žiriji, ki je ocenjevala najbolj odbite skoke, sem bila tudi jaz, in moram reči, da sem občudovala prav vsakega, ki si je upal. Največje navdušenje je požel Cene Prevc, saj je poletel najdlje in pristal ob robu bazena. Po tekmovalnem delu pa smo nazdravili in zaplesali na priljubljeni Plaži."

Seveda pa je Danica poskrbela, da so imeli tudi mimoidoči kaj za videti, saj je nekaj fotografij na snegu posnela kar v kopalkah, zimske temperature pa ji tudi po nekaj minutah niso prišle do živega. Kot pravi, je za modo kdaj pa kdaj treba tudi potrpeti.

Besedilo: A. P. K. // Fotografije: Antoninias Smogavč, Iztok Medja

Priporočamo