Neverjetna je! Priljubljena voditeljica je že tako vitka, kot je bila pred porodom, kako ji je uspelo?

Neverjetna je! Priljubljena voditeljica je že tako vitka, kot je bila pred porodom, kako ji je uspelo? (foto: Maja Dodič) Maja Dodič
15. 12. 2020

Od poroda so minili trije meseci, njen trebušček pa je povsem raven.

Seveda tak ni postal sam od sebe, temveč se za dosežkom skriva veliko dela in športnih aktivnosti. Lea Mederal je že v sami nosečnosti bila zelo aktivna, hodila je na pohode, skrbela je za uravnoteženo in zdravo prehrano.

Že takrat pa je tudi sklenila, da si bo prav kmalu povrnila svoje trebušne mišice, in to ji je uspelo. Njen sinček Julijan je nadvse zadovoljen dojenček, mamica pa ima toliko časa zase, da v obdobju, ko malček počiva, telovadi.

"Ko je Julijan spal, sem okrasila otroško sobico in naredila 100 počepo. Cilj: 60 dni vsak dan 100 počepov, zakaj pa ne ... Vzame 10 min pa še super se počutiš," je ob sliki, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, zapisala postavna voditeljica. Na njej jo lahko občudujemo v športni opravi, ki razkriva njen trebušček. Na postavi se ji niti malo ne pozna, da je bila noseča, njeni sledilci pa so se enoglasno strinjali, da je videti čudovito. Nekdo je celo zapisal, da je prava manekenka, temu pa mirno lahko pritrdimo tudi mi. Bravo, Lea!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Priporočamo