Neverjetno, Ana Roš tik pred zdajci na cedilu pustila Mišo Molk in ni prišla na televizijsko gostovanje, Miša ni skrivala razočaranja

Neverjetno, Ana Roš tik pred zdajci na cedilu pustila Mišo Molk in ni prišla na televizijsko gostovanje, Miša ni skrivala razočaranja (foto: ALEKSANDRA SAŠA PRELESNIK) ALEKSANDRA SAŠA PRELESNIK
5. 6. 2020

Ana Roš je svetovno priznana chefinja, ki je do dan danes očarala že številne brbončice po vsem svetu, vse pa se zdi, da ni prav nič očarala televizijske voditeljice Miše Molk, ki je bila nad njeno potezo nemalo razočarana.

"V ponedeljek sem šla zgodaj spat. No,… kaj je zgodaj? Kdaj je zgodaj? Vsak ima svojo uro za zgodaj, za pozno, za prepozno," je svoj zapis na svojem Facebook profilu začela legendarna televizijska voditeljica Miša Molk.

"Meni je telo z bolečim in utrujenim hrbtom in z usločenimi rameni dalo vedeti, da je dost. Za danes. Da je postelja blizu. Se zleknem v bele, ravno prav hladne rjuhe, naštimam povšter, tako malo višje, da se potem sama lahko pogrezam vanj. Ker je puhast, lezem vanj počasi ... Zjutraj me vedno pocahna; perje mi pusti vsaj en par globokih lis na obeh licih. Ker obračam se veliko. Pogosto," je nadaljevala.

"In se grem. Spat. Evo, zdaj telo potrebuje spanec. Možgan pa ne. On bi še delal. Mlel.
Poskuša misliti nič. Kar pomeni misliti vse. Vedno več podob se vriva, stavkov in vprašanj, ki sem jih zvečer zapisovala za pogovor z mojo gostjo in jih barvala s flomastrom. Veliko sem prebirala o njej. Jutri zvečer bova snemali," nadaljuje z zapisom.

"Ne zgodi se mi pogosto, da mi pižama ni več prav, da je povšter prenizek, da mi hladne noge štrlijo ven iz odeje. Ta noč je bila razjahana. Jutro se je, presenetilo me je, zgodilo prijazno nasmejano. Mehko."

"Teklo je po urniku. Telovadba, prha, še lase sem si poštrihala, si skuhala kosilce … In kavo, ker snemam pogovor ob 21:15. Preletim potek pogovora, ga vizualiziram … Potem pa ... Mi popoldan sporoči piarovka Ane Roš, da Ane žal na snemanje ne bo.  "Da mora sestavit nove krožnike za jutrišnji meni", kjer bodo med drugim tudi gosti s televizije, ki jim mora zagotoviti vse hode."

"Vesela sem, da kdaj ne pomijem krožnikov, da jem joto dva dni in da mojih hodov soseda ne sliši," je grenko zapisala Miša, ki verjetno kaj takšnega od svetovno priznane kuharske strokovnjakinje nikakor ni pričakovala. No, upajmo, da se Ana morda tudi osebno opraviči in nekoliko popravi ta grenak priokus.