Neverjetno, Denise Dame šokirala, da ima afero z nekdanjim ministrom

16. 9. 2021
Deli
Neverjetno, Denise Dame šokirala, da ima afero z nekdanjim ministrom (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Vplivnica in Denise Dame, ki trenutno nastopa v srbskem resničnostnem šovu Zadruga, je tokrat še posebej dvignila medijski prah, tako v Srbiji, kakor tudi doma.

Denise Dame trenutno tekmuje v srbskem šovu Zadruga, kjer vsak dan preseneča, če ne že kar šokira s podrobnostmi iz svojega zasebnega življenja.

Zadnja petarda je bila tako novica, da je starleta že nekaj mesecev v ljubezenski zvezi z nekdanjim srbskim ministrom. Za zdaj ni jasno za koga točno gre, a kot poročajo tamkajšnji mediji, naj bi se tik pred vstopom v šov večkrat videla, noč pred začetkom šova pa preživela skupaj, v eni od tamkajšnjih restavracij, kjer bi se skoraj pojedla, tako zelo so deževali poljubi in objemi.

Po poročanju Kurirja naj bi nekdanji minister danes zasedal pomembno funkcijo, seveda pa tudi oni ne razkrivajo, za koga točno gre. Imel naj bi dolgoletno partnerico, zato se na vse kriplje trudi, da bi afero prikril pred mediji.

"Monogamija je precenjena, ne bi bila le z eno osebo. Trenutno imam šest partnerjev. Nekaj v Sloveniji, a se zabavam tudi z vplivnežem iz Beograda, a o njem ne smem govoriti," pa je bila zgovorna Denise.