Neverjetno, Helena Blagne verjetno še nikoli ni imela tako preščipnjenega pasu, videti je sanjsko

Neverjetno, Helena Blagne verjetno še nikoli ni imela tako preščipnjenega pasu, videti je sanjsko (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
24. 6. 2020

Slovenska primadona Helena Blagne je že komaj čakala, da se bo vrnila na glasbene odre in želja se ji je po dolgih mesecih čakanja le uresničila.

Helena Blagne v času koronavirusa ni skrivala, da komaj čaka, da se bo lahko vrnila nazaj na glasbene odre. Zdaj se ji je njena goreča želja le uresničila in na oder se je vrnila močnejša kot kdajkoli prej.

Za svoj prvi nastop je izbrala sanjsko modno kombinacijo, ki je še dodatno poudarila njeno vitko linijo. Oprijet kroj obleke je bil na njej videti naravnost osupljivo, številni pa so bili šokirani, ko so videli kako vitek pas ima Helena.

Verjetno še nikoli nismo videli tako preščipnjenega pasu pri naši primadoni, videti je bila tako zelo osupljivo vitka, da so mnogi pomislili, da je čas, ki ga je imela v karanteni, še kako dobro izkoristila. Vsekakor se zdi, da je bila zelo disciplinirana in da je njena postava že povsem nared za kopalke. Helena je videti zares neverjetno in njena postava si zasluži vse pohvale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back on track 🦅💕 Foto:@m.pigac

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne) on