Neverjetno, kako je že velik vnuk Rosvite Pesek in kakšen lepotec postaja

Neverjetno, kako je že velik vnuk Rosvite Pesek in kakšen lepotec postaja (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
24. 5. 2023

Voditeljica Rosvita Pesek ne skriva, da je na svojega vnuka Matea zelo ponosna in da ji je dragocen vsak trenutek, ki ga preživi z njim.

Nastja in Filip Pesek ne skrivata, da sta na svojega edinca Matea zelo ponosna in da uživata v trenutkih, ki jih lahko preživijo skupaj. Po daljšem deževnem obdobju, ko je končno spet posijalo sonce, so se Peskovi odpravili na izlet in nastalo je nekaj zares prikupnih fotografij, ki so mnoge navdušile.

Nastja in Filip sta pokazala, da je njun mali princ vsak dan večji lepotec in da res raste s svetlobno hitrostjo. Mnogi so se ob fotografijah sicer spraševali, komu je bolj podoben, mamici ali očku, no nam se zdi, da ima poteze obeh in da je pravi mali cukerček, ki bo že kmalu obračal številne glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)

Vsekakor se zdi, da so prosti konec tedna odlično izkoristili in se naužili zraka, sonca in drug drugega. Nastja in Filip pa sta pokazala, da je Mateo tudi velik sladkosned, saj je z velikim užitkom pojedel sladko ploščico, ki jo je dobil na izletu. Seveda smo prepričani, da je bila izjemno zdrava, saj je Nastja znana kot velika zagovornica zdravega načina življenja.

No, babica Rosvita je na svojega vnučka prav gotovo zelo ponosna in verjetno komaj čaka, da jo obišče in ji polepša dan.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?