Neverjetno, kakšno postavo ima Vesna Janković, poglejte si, kaj dela v fitnesu

Vesna Janković (foto: revija Nova) revija Nova
20. 5. 2020

Nekdanja manekenka, danes pa uspešna podjetnica Vesna Janković je prava lepotica, ki bi še dan danes lahko hodila po modnih brveh.

Vesna Janković je bila nekoč uspešna manekenka, danes pa je uspešna podjetnica, ki pa ima še vedno tako zelo izklesano postavo, da bi se brez težav sprehajala po modnih brveh.

A njena postava seveda ni plod naključja, saj Vesna ves čas trdno dela za svoje izklesane mišice in se trudi, da so na njenem krožniku zgolj jedi, ki imajo veliko vitaminov in hranilnih snovi.

Seveda pa redno zahaja tudi v telovadnico, svoje rutine pa ni opustila niti v času karantene, ko je prav tako vestno telovadila. "Po jutru se dan pozna," je zapisala na svojem Instagram profilu, kjer je pokazala, da že navsezgodaj zjutraj pridno trenira na fitnes napravah in da ne pozna počitka.

No, trud se ji še kako obrestuje, saj je videti naravnost čudovito, njena postava pa je lepša kot kdajkoli prej in se nikjer niti ne opazi, da sta za njo dve nosečnosti, danes je le še lepša, njene obline pa so še bolj polne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po jutru se dan pozna💪🍀❣️! .... spela kastelic, lia studio

A post shared by Vesna Jankovic (@vesna5984) on