Neverjetno mladostna Alenka Košir povsem od blizu pokazala obraz, ki je čisto brez ličil, videti je osupljivo

Neverjetno mladostna Alenka Košir povsem od blizu pokazala obraz, ki je čisto brez ličil, videti je osupljivo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 7. 2020

Alenka Košir se lahko pohvali s tako mladostnim videzom, da so le redki, ki bi uganili koliko let šteje.

Alenka Košir je ena tistih lepotic in srečnic, ki se lahko tudi po treh porodih pohvali z zares sanjsko postavo. Nekoč je dejala, da tudi ona ni ena izmed tistih, ki bi kar tekla zjutraj na trening, a ji po treningu nikoli ni žal, saj se vedno počuti zares dobro.

No, tako je tudi videti, fotografije, ki jih je pokazala z oddiha, so zares fantastične. Še posebej ob dejstvu, da je Alenka na fotografiji povsem brez ličil in kljub vsemu deluje tako zelo mladostno in sveže.

Alenka je nekoč dejala, da ji je žal, ker za svojo kožo ni od nekdaj vestno skrbela, a da ji zdaj posveča ves svoj čas in pazi nanjo tako kot se spodobi. Rezultati so več kot osupljivi in videti je kot kakšna najstnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Tabletka" gibanje je moja najljubša 💊💊💊...danes ne bom pisala o njenih pozitivnih učinkih na kvaliteto življenja ampak vas vabim, da se pridružite aktivaciji Zveze društev diabetikov Slovenije #darujemkilometre za ozaveščanje o sladkorni bolezni in pomenu gibanja. Kampanja ima letos dobrodelno noto, intenzivno pa bo trajala od 7. do 21 julija, pri čemer bomo zbirali kilometre in sredstva za nakup merilnih lističev za merjenje sladkorja v krvi 🩸🩸🩸. Prispevate lahko na dva načina: 1. Darujte kilometre 📌Podajte se na pot s kolesom, peš v hribe ali na tek. 🚶🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🚴🏻‍♀️ 📌Na cilju se fotografirajte. 📷 📌Fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu in objavo označite z #darujemkilometre, #imenom ambasadorja (moj ambasador je Nika, ki ima od 4.leta diabetes tipa 1 drugače pa pridno VIITka z mano 3x na teden) in #število opravljenih kilometrov. 2. S sporočilom SMS na telefonsko številko 1919 s ključno besedo KM5 darujete 5 evrov za kvalitetno in polno življenje oseb s sladkorno boleznijo. #darujemkilometre #nika #10km @anitabisd

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Priporočamo