Neverjetno, Nina Osenar s povsem kratkimi blond lasmi, ta pričeska jo noro spremeni in mi smo navdušeni

11. 6. 2024
Deli

Takšne Nine Osenar že dolgooo nismo videli.

1 / 2
Instagram/ninaosenarkontrec

Voditeljica Nina Osenar je v zadnjih letih ostala izven javnega življenja zaradi hude izgorelosti, ki je močno vplivala na njeno zdravje in življenje. V tem težkem obdobju je večino časa preživela doma, priklenjena na posteljo, komaj zmožna premikati se do stranišča.

Nina je že pred časom odprla svojo srce in delila svojo ganljivo zgodbo v intervjuju za revijo Jana. Pripovedovala je o dolgem procesu celjenja, s katerim se je spopadala po letih izčrpavanja. Počasi, a vztrajno, se je dvignila iz najtemnejših globin in se začela vračati k sebi.

V intervjuju je odkrito spregovorila o svojih notranjih bojih, o tem, kako je izgubila stik s seboj in kako je postala žrtev napornega tempa. Razkrila je, kako je potrebovala veliko časa za ponovno vzpostavitev notranjega ravnovesja in za zdravljenje svojega telesa.

Kljub vsem preizkušnjam, ki jih je doživela, Nina zdaj izraža hvaležnost za svoje okrevanje in za moč, ki jo je našla. Počasi, korak za korakom, se vrača v svet, pri čemer ima vedno na prvem mestu skrb za svojega sina in zase.

Njena zgodba je postala vir navdiha za mnoge, ki se spopadajo z izgorelostjo ali drugimi težavami. Nina je pokazala, da je mogoče počasi in vztrajno okrevati ter ponovno najti svetlobo v svojem življenju. S svojo iskrenostjo je osvetlila pomembnost skrbi za svoje duševno in telesno zdravje ter ozaveščala o negativnih posledicah prekomernega tempa in pritiskov sodobnega sveta.

Nina Osenar je nedvomno pogumna ženska, ki je kljub svojim preizkušnjam našla moč in upanje ter se vrnila na medijski oder na Slovenski popevki. Ste že videli, kako je Nina videti s kratkimi blond lasmi? Berite dalje ...

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu