Neverjetno, tako je bila nekoč videti Tanja Žagar, mi je nismo prepoznali, fotografija vas bo presenetila

Neverjetno, tako je bila nekoč videti Tanja Žagar, mi je nismo prepoznali, fotografija vas bo presenetila (foto: POP TV) POP TV
19. 8. 2020

Pevka Tanja Žagar je pred časom pokazala, kako je bila sama videti kot osnovnošolka in priznati moramo, da je skoraj ne bi prepoznali.

Pevka Tanja Žagar je že pred časom pokazala, kako je bila videti ob vstopu v osnovno šolo, kamor je glasbenica rada zahajala. 

Tanjo danes krasijo dolgi rdeči lasje, a vedno ni bilo tako, nekoč je bila prikupna kratkolaska, v prvi razred osnovne šole Ledina pa je ponosno vstopila z roza šolsko torbo na hrbtu, ki je bila skoraj večja od nje.

"Imeli smo sprejem v telovadnici, kjer so pred nami stale tri učiteljice. Ena od njih mi je v trenutku prirasla k srcu, ker je bila tako nasmejana. Pa sem rekla svoji mami:"Mami veš, jaz si pa globoko v srčku želim, da bi bila tista moja učiteljica". In čez nekaj minut me v svoj A razred res pokliče prav ta nasmejana učiteljica Irena Šimenc Mihelič. Zaradi nje sem tako rada hodila v šolo, da bi šla tja še v soboto in nedeljo," je na svojem Instagramu zapisala Tanja.

Nadejamo se, da bodo imeli tudi vsi tisti, ki bodo že prav kmalu prvič prestopili šolski prag podobne izkušnje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trideset let nazaj, ko sem šla v prvi razred na OŠ Ledina. 😉 Imeli smo sprejem v telovadnici, kjer so pred nami stale tri učiteljice. Ena od njih mi je v trenutku prirasla k srcu, ker je bila tako nasmejana.Pa sem rekla svoji mami:"Mami veš, jaz si pa globoko v srčku želim, da bi bila tista moja učiteljica". In čez nekaj minut me v svoj A razred res pokliče prav ta nasmejana učiteljica Irena Šimenc Mihelič. Zaradi nje sem tako rada hodila v šolo, da bi šla tja še v soboto in nedeljo😃😄 Drage šolarke, šolarji, učiteljice in učitelji, vsem želim uspešno in nasmejano šolsko leto! 😉🤗😉 #tanjazagar #tanjažagar #school #schoolmemes #myfirstdayofschool #happy #pink #myday #thirtyyearsago #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on