Neverjetno, tako veliki sta že danes hčerki Rebeke Dremelj in v takšni lepotici odraščata

4. 9. 2023
Deli
Neverjetno, tako veliki sta že danes hčerki Rebeke Dremelj in v takšni lepotici odraščata (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Pevka Rebeka Dremelj ne skriva, da svoji hčerki naravnost obožuje.

Pevka Rebeka Dremelj je na svoji dve princeski izjemno ponosna, a z razliko od številnih drugih znanih Slovenk, jih Rebeka ne želi medijsko izpostavljati in jih tako že leta kaže samo od zadaj. A tudi takšne fotografije so dovolj zgovorne, da je vsem jasno, da odraščata v pravi lepotici.

Tudi letos bo pri Rebeki veselo, saj so se že začele šolske obveznosti, kar pomeni, da bo vse polno enih aktivnosti, ki jih od časa do časa pevka komaj zmore, ko k temu dodamo še vse pevske nastope in ostale poslovne projekte, ki jih podjetni Rebeki nikoli ne zmanjka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Darja Zgonc in Edi Pucer na POP TV doživela veliko spremembo in zdi se, da so to opazili tudi gledalci, tukaj so podrobnosti

Pred začetkom šole pa je pevka objavila tudi ganljiv zapis, ki je lepa popotnica vsem šolarjem, da bi bila šola prijeten in varen kraj. "Vsak od vas je poseben in ima edinstvene talente ter sposobnosti. Pomembno je, da se vedno trudite, postavljate cilje in verjamete vase, saj vam bodo le ti omogočili, da dosežete vse, kar si želite," je pevka začela svoj zapis na Instagramu.

"Pomembno je tudi, da si med seboj pomagate in se spoštujete. Bodite prijazni drug do drugega, si prisluhnete! Na tej poti se boste srečevali z izzivi, vendar verjemite, da ste dovolj močni in sposobni, da jih premagate. S trdim delom, vztrajnostjo in optimizmom boste dosegli svoje cilje. Ne pozabite, da je vsak dan nova priložnost za rast, učenje in uspeh. Z vso svojo radovednostjo in vnemo se podajte v svoj prvi šolski dan! Starši verjamemo v vas in vam želim veliko sreče, veselja ter uspehov na vaši čudoviti šolski poti.❤️❤️"

No, vsekakor bo ta zapis mnoge lahko opogumil, da bo vstop v novo šolsko leto bolj prijeten, manj stresen in da stvari ne bodo pretežke. 

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem